Oferim un spectru larg de servicii IT la înalte standarde și preocuparea noastră continuă este ca clienții să fie mulțumiți. Ne plac clienții noștri, ne place ceea ce facem și învățăm continuu pentru a-i surprinde plăcut. Ne place  să materializăm dorințele clienților prin proiectele unice care îi reprezintă și le oferă avantajele dorite. Ne place, de asemenea, să stabilim relaţii de durată cu clienţii noştri, pentru că succesul lor este și succesul nostru.  Astfel, vă oferim următoarele garanții pentru serviciile prestate:

50268 150x150 Guarantee

1. Returnarea contravalorii pentru serviciile de găzduire web. Ne străduim să ai o prezență 100% în mediul online. În cazul unui atac al serverului, avem păstrată o copie a site-ului.Dacă, indiferent de motiv nu ești satisfăcut de serviciile noastre, în primele 30 zile îți returnăm contravaloare pentru găzduire web.

timing 150x150 Guarantee

2. Elaborăm proiectele în termenul stabilit. Dacă, din cauza noastră se prelungește termenul de elaborare, noi vă oferim o reducere de 5 % pentru fiecare 10 zile întârziate.

xboxonline support 150x150 Guarantee3. Suport tehnic garantat. Consultanții  noștri îți  răspund în decurs de 24 ore după ce ai depus orice cerere de suport tehnic. In cazul în care intervin unele modificări asupra proiectului, care nu au fost specificate în contract, se percep plăți.

consulting icon2 Guarantee 4. Oferim consultanță. Pentru că ești cel mai important vizitator al site-ului nostru îți oferim consultații gratuite la serviciile și ofertele prestate de companie.

chart search icon 150x150 Guarantee

5. Servicii de promovare garantate. Dacă beneficiezi de servicii de promovare SEO, AdWords  și nu ai obținut  nici un rezultat, noi îți întoarcem banii înapoi după 3 luni.

i.