În prezent, marketingul online în cadrul unei  afaceri nu este doar un moft  ci o necesitate!

În ajutor îți vine echipa “Web Solutions” pentru a promova și afacerea ta!

Există mai multe metode de promovare online, dar noi le-am ales pe cele mai importante și cu ajutorul lor îți promovăm și site-ul companiei tale.

online marketing image 300x209 Promovare Web     - Optimizare SEO
     - Google AdWords
     - Publicitate bannere
     - Promovare în social media
     - Comunicate de presă pe site-uri media
     - Servicii newsletter

De asemenea, îți mai oferim și:

      –   promovare prin spoturi publicitare radio, inclusiv  înregistrarea spotului radio
      –   Consultanță în domeniul înregistrării mărcii comerciale

De ce să alegi optimizarea SEO în motoarele de căutare? SEO este metoda cea mai eficientă de promovare a unui site web care ajută la poziționarea lui printre primele site-uri după căutarea unui cuvânt sau o frază. Vrei să ajungi în TOP 10 companii în motoarele de căutare? Atunci, alege SEO!

De asemenea, poți opta pentru promovarea Google AdWords. O campanie Google AdWords se realizează prin anunțuri text afișate în motorul de căutare sau prin bannere afișate pe site-urile partenere Google. Este una din cele mai utilizate metode de promovare online. Astfel, poți face trimitere la site-ul companiei obținând rezultatul dorit.

O altă metodă ar fi promovarea  pe site-urile de anunțuri sau site-urile media prin plasarea unor bannere.  Un banner plasat în locul potrivit și pe site-ul  potrivit poate fi oricând o bună opțiune de a aduce un nou client. Cu cât mai multe vizualizări ai, cu atât cresc șansele de a fi contactat.

La fel, ca și anunțurile Google AdWords, rețelele de socializare (Facebook, twittwer) sunt o modalitate de promovare eficientă. Aici ai posibilitatea să obții o vizibilitate sporită a conținutului publicat, o notorietate sporită a companiei precum și costuri reduse de promovare.

Poți opta pentru comunicate de presă pe site-uri media, dacă vreai să obții credibilitate mai mare din partea publicului larg în mesajul  difuzat. Noi îți plasăm articolul pe cele mai vizitate site-uri media!

Nu întrerupe comunicarea cu clienții, alege serviciul Newsletter și informează-i frecvent despre noutăți și oferte în afacerea ta prin intermediul E-mailurilor. Arata-i clientului că îți pasă de el, comunică, informează-l și nu va uita de tine!

În dependenţă de domeniul de activitate pe care îl ai, promovarea prin intermediul radio îți poate oferi avantaje semnificative. Oportunitatea publicităţii radio constă în transmiterea emoţiilor, atmosfera celui care ascultă spotul, convingând mai ușor spre o acțiune dorită de dumneavoastră. Noi îți oferim de asemenea și înregistrarea spotului radio.

Oamenii în prezent nu cumpără doar produsul ci marca, brandul oferit de companie. Noi îţi propunem  consultanță în domeniul înregistrării mărcii comerciale, branding şi design. Fii original şi obţine o  poziție avantajoasă în mintea consumatorilor!

AI NEVOIE DE UN SFAT, DA-NE UN SEMN! icon wink Promovare Web