14 noiembrie 2014
Categoria:
Promovare afaceri
Commentarii: 3

7 metode de promovare a afacerii TALE!

Orice afacere profitabilă folosește promovarea ca instrument de a atrage clienții potențiali sau a  menține pe cei actuali. Obiectivul principal al afacerii este creșterea vânzărilor prin majorarea numărului de clienți. Realitatea este că, consumatorii sunt foarte bine informați având alternative numeroase și nu le place sa fie înșelați.

Cum să faci ca din totalitatea companiilor similare, consumatorul sa te aleagă pe tine? Simplu! Promovează-ți afacerea acolo, unde alții nu o fac! Fii mândru de afacerea ta,  povestește-le clienților despre tine!

Să trecem acum la cele 7 metode de promovarea a afacerii TALE, care îți pot garanta succesul!

1. Promovarea SEO este prima metodă, care ajută la obținerea unor poziții cât mai bune în rezultatul motoarelor de căutare (Google) și atragerea vizitatorilor, prin alegerea unor cuvinte cheie specifice produselor sau serviciilor pe care dorești să le promovezi. Ca urmare a promovării SEO obții:

- O  poziție printre primii 5 din TOP 10 Google

- Creșterea numărului de clienți potențiali cu 60 %

- Sporirea volumului de vizualizări cu 30 %

- Îmbunătățirea imaginii companiei și creșterea notorietății.

2. O altă metodă de promovare ar fi  campaniile Google AdWords care se fac prin anunțuri text afișate în motorul de căutare sau prin bannere afișate în site-urile partenere Google. Dacă optezi pentru Google AdWords ai următoarele avantaje:

- Plata doar pentru utilizatorii care au dat click pe anunț și iți accesează site-ul

- Rezultate imediate, care pot fi observate chiar din prima zi a începerii campaniei

- Puteți să alegeți domeniul în care să apară anunțul, să stabiliți un buget convenabil.

3. Un banner plasat în locul potrivit și pe site-ul  potrivit poate fi oricând o bună opțiune de a aduce un nou client. Cu cât mai multe vizualizări ai, cu atât cresc șansele de a fi contactat. Nu rata șansa, alege publicitatea prin bannere cu o acoperire de 67% din Moldnet! Astfel, poți îndemna publicul spre o acțiune dorită de tine (de a procura produsul sau  serviciul oferit, sau de a-ți întări imaginea).

4. Promovarea prin rețelele de socializare (Facebook) te ajută să creșteți vânzările companiei prin comunicarea directă cu o audiență mai mare, dacă afacerea ta se circumscrie acestei categorii. Aici ai posibilitatea să obții o vizibilitate sporită a conținutului publicat, o notorietate sporită a companiei precum și costuri reduse de promovare.

5. Următoarea metodă de promovare, nu mai puțin eficientă, este promovarea prin intermediul site-urilor de comunicate de presă. Ceea ce face posibil adresarea spre publicul larg și crearea unei credibilități mai sporite în conținutul mesajului expus. Site-ul media pentru expunerea şi distribuirea de  comunicate de presă însoţite de fotografii, fişiere audio şi video, permite interacţiunea între companie care emite aceste comunicate şi utilizatorii cărora li se adresează.

6. O altă metodă eficientă de promovare ar fi publicitatea la TV și radio,  când sunteți cointeresaţi de promovarea produselor sau serviciilor spre o audiență mai vastă, la nivel regional sau naţional. Oportunitatea publicităţii la TV și Radio constă în transmiterea emoţiilor, atmosfera celui care ascultă spotul, convingând mai ușor spre acțiune, oferind o credibilitate a mesajului difuzat.

7. Oamenii în prezent nu cumpără doar produsul ci brandul oferit de companie. Odată atras, clientul trebuie fidelizat, ca experiențele favorabile de consum să fie asociate preponderent cu brandul. Noi îți oferim consultanță în domeniul identității organizaționale, înregistrării mărcii, logo, design, brand-ing.

Transformă afacerea TA în una demnă de încredere, memorabilă și cu o imagine cât mai aproape de realitate!

 

Sursa - https://webmaster.md/ro/servicii/optimizarea-interna-a-site-urilor/

dot 7 metode de promovare a afacerii TALE!

3 responses on “7 metode de promovare a afacerii TALE!

  1. radu spune:

    As dori optimizarea siteului cu promovarea acestuia in italia in top 10 google
    E posibil ?
    Pret?

  2. RobertMn spune:

    Классная статья, пользуюсь случаем и хочу пропиарить свой первый проект, https://vk.com/flokirovanie_na_zakaz_kharkov Буду рад посещению в группу

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>