17 decembrie 2014
Categoria:
Design web
Commentarii: 4

Tendințe web design în 2015

Suntem siguri că sfârșitul anului vă aduce în căsuța poștală  numeroase mesaje cu reduceri, oferte, cadouri și  felicitări, deaceea am hotărât ca mesajul nostru să fie mai mult informativ. Au mai rămas zile nenumărate până la 31 decembrie  iar în fața noastră se află viitorul total imprevizibil, dar nu și în web design.  Putem începe  de pe  acum să ne dăm foarte bine seama, care vor fi tendințele în web design în anul 2015 .  Cerințele anului 2014 continuă a fi valabile și pentru anul 2015, deci să nu uitam să le aplicăm.

În continuare vom vorbi succint despre două din ele: design-ul responsiv și design-ul plat.

1. Design responsiv

Vrei să știi daca site-ul tău are un design responsiv fără a suna la specialiști?

Deschide-l pe un browser și ajustează-l să vezi dacă se face mai mic și mai mare în dependență de dimensiunile ecranului. Cum va arăta la telefon, tabletă sau la monitoare cu diferite mărimi?

În anul 2015, mult mai multe persoane vor naviga de pe telefonul mobil, mai degrabă decât de pe computerele tradiționale. Uneori este foarte necesar să gândiți ca un utilizator sau ca un client pentru a afla care sunt necesitățile acestora.

Avem aici o serie de beneficii ale designului responsiv care merită citite în anul acesta.

2. Design plat

Da, design-ul plat a revenit în vogă! Ne întoarcem la imaginile  de fundal de dimensiuni mari, dar care ocupă mult mai puțin spațiu și nu măresc viteza de încărcare a site-ului.

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte, prin urmare asta vom vedea cu siguranță în anul ce vine. Una din cele mai simple moduri de a face site-ul dvs să iasă în evidență este prin conținutul său vizibil.  Un exemplu elocvent este versiunea de Windows 8 sau 8.1. Aceste versiuni influențează clienții  la decizia de cumpărare , prin culorile și imaginile clare utilizate. Astfel, design-ul plat nu reprezintă o filozofie înșelătoare dar o tendință elegantă de redare a mesajului principal prin imagini.

Acestea sunt doar două din tendințele web design 2015, restul  urmează să le aflăm în anul ce vine.

Sursa - https://webmaster.md/ro/servicii/design-site-ului/

 Echipa noastră vă urează  LA MULȚI ANI!!!

dot Tendințe web design în 2015

4 responses on “Tendințe web design în 2015

  1. Mersi pentru articol, care au fost chiar utile.

  2. Anunturi spune:

    La saitul dumneavoastra am gasit numai postari scrise cu bun simt. Va felicit pentru stilul in care scrieti informatia in aceasta pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>