13 februarie 2015
Categoria:
Design web
Commentarii: 0

Dorești un site mai bun? Afla 9 elemente, bine de știut când re(elaborezi) un site

În ultimul timp, tot mai mulți clienți  se adresează la noi, pentru că doresc  un site nou, modern, conform ultimelor actualizări și tendințe.  De obicei, motivele sunt:

- Site-ul a fost elaborat  cu câțiva ani în urmă

- Design-ul lasă de dorit (în comparație  cu site-urile concurenților)

- Dorința de a avea un site modern, care să-i uimească pe toți care-l accesează

- Site-ul se încarcă greu, nu este comod în utilizare

Scopul principal al reelaborării unui site este să poți atrage mai mulți vizitatori, ca mai apoi să-i transformi în clienții tăi.

Prin urmare, vom descrie cele 9  elemente de știut  la reelaborarea unui site, care să-ți garanteze transformarea vizitatorilor  în clienți reali:

1. Un site trebuie să fie funcțional, să se încarce rapid, să fie ușor de navigat și de efectuat comanda. Adaugă butoane  de derulare, dacă ai un site mare pentru a îl face mai ușor în utilizare. Ai grijă cum se încarcă site-ul,un site trebuie să se încarce repede, pentru că vizitatorul nu are răbdarea să aștepte și îl poți ușor pierde. Pentru a preîntâmpina aceasta, nu încărca imagini de dimensiuni mari, schimbă hostingul pe unul mai performant, care să permită încărcarea rapidă a paginilor.

2. Alege un contrast potrivit între text și background, precum și fontul. Textul trebuie să fie ușor citit. Poți folosi fundal  alb și text negru și nu vei da greș. Nu publica mult text, vizitatorul pur și simplu se va plictisi și va închide  pagina.

3. Nu uita de identitateLogo-ul companiei trebuie să fie vizibil, căci aceasta este primul element căutat pe un site. Colțul din stânga sus este de obicei predestinat pentru  logo-ul companie, nu încerca să schimbi locul, căci duci în eroare vizitatorii, care automat îl caută în stânga paginii.

4. Prima impresie contează. Pagina despre noi trebuie să ofere răspunsul la întrebarea “De ce să ne alegi pe noi”?  Spune-le celor ce-ți accesează site-ul  despre experiența și beneficiile  pe care le pot obține colaborând cu compania ta.  Plasează pe prima pagină și o mică descriere a companiei și a serviciilor (produselor) pe care le oferi. Mulți vizitatori accesează doar prima pagină și dacă nu găsesc ceea ce  au nevoie, nu mai intră pe site-ul tău altă dată.

5. Adaugă informația de contact reală. Companiile care nu publică datele  de contact nu au credibilitate și riscă să piardă încrederea vizitatorilor.

6. Folosește un buton  de căutare, mai ales dacă ai mai multe produse/servicii. Fă site-ul comod în  utilizare. Ai grijă și de vizibilitatea butonului,  să fie vizibil.

7. Folosește pe pagini titluri succinte, clare și sugestive. Trebuie să fie evident  despre ce se vorbește în fiecare pagină a site-ului tău din primele secunde.

8. Elaborează  site-ul în mai multe limbi, disponibil mai multor utilizatori.

9. Construiește versiunea pentru mobil a site-ului. Tot mai mulți oameni folosesc telefoanele mobile  pentru a intra pe internet, acest fapt capătă o importanță tot mai mare pentru succesul online al afacerii.

Dacă îți dorești o afacere de succes, folosește elementele sus enumerate pentru site-ul companiei tale!

AI NEVOIE DE UN SFAT, DA-NE UN SEMN! :) 

dot Dorești un site mai bun? Afla 9 elemente, bine de știut când  re(elaborezi) un site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>