15 iulie 2014
Categoria:
Design web
Commentarii: 0

3 greșeli ce le comit companiile care iși elaborează un site web

1) Caută cel mai mic preț și se aleg cu un proiect de experimente

După cum știm, elaborarea unui site necesită nu doar cunoștințe teoretice dar și practice. Cea mai mare greșeală pe care o fac companiile când se decid la elaborarea unui site web este alegerea prestatorului de servicii web design. Fie că, din cauza lipsei de cunoștinte se adresează unui începător sau unei companii care nu are un portofoliu cu lucrări elaborate, fie că sunt atrași de prețul foarte mic al acestora, deseori clienții rămân dezamăgiți de rezultatul final.  
În urma experienței acumulate pe parcursul a 5 ani în domeniu și elaborării a peste 150 proiecte, putem spune că prima întrebare venită din partea unui potențial client  este prețul, fară a întreba care sunt opțiunile incluse și prin ce diferă oferta noastră de a altora. Astfel, din lipsa de cunoștințe în domeniu, cilenții continuă să fie atrași de preț, fără a ține cont de calitate.

2) Nu iau în considerare sfaturile specialiștilor din domeniu

Majoritatea companiilor de la noi din țară la elaborarea unui site web se ghidează dupa principiul <<Noi le știm pe toate , nu avem nevoie de sfaturile și părerile specialiștilor>>. Acest principiu este total gresit! Astfel în loc să investească într-un proiect de succes care să crească imaginea companiei, dau posibilitatea concurenților să îi depășească. Asta se întâmplă doar din cauza nerespectării unor reguli stricte care stau la baza elaborării unui site web de succes.

3) Compania are site făcut doar pentru șef

Un site web este imaginea companiei în mediul online care este vizitat zilnic de potențiali clienți. Imaginați-vă că siteul este greșit elaborat, din punct de vedere al structurii și nu au fost respectate cele mai elementare cerințe. Motivul este unul simplu și des întâlnit ” Așa a dorit șeful să fie”. Rezultatul: majoritatea vizitatorilor ori își vor face o  imagine nu prea bună despre companie ori și-o vor schimba imediat ce se vor pierde căutând produsele sau informația necesară. Deci puteți să vă bucurați, ați pierdut un potențial client!

Sfatul nostru este: “Atunci când vă decideți la elaborarea unui site, lăsați-vă pe mâna specialistului, el știe cel mai bine ce are de făcut!”

Sursa - https://webmaster.md/ro/servicii/elaborarea-si-crearea-magazinului-online/

 Ai nevoie de un sfat, dă-ne un semn!

dot 3 greșeli ce le comit companiile care iși elaborează un site web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>